Woningaanbod

25 royale appartementen

Het woningaanbod bestaat uit 25 appartementen in zeer verschillende types. Deze appartementen worden samen met de bewoners ingedeeld naar de woonwensen van de verschillende bewoners. Alle 25 appartementen in het gebouw zijn op meerdere gevels georiënteerd, daarmee wordt het gebouw ook vanuit binnenuit beleefd als een bijzonder punt in de stad.

Ieder appartement heeft zijn eigen unieke positie in het gebouw en daarmee in de omgeving. Alle appartementen hebben ruime terrassen aan de verschillende zijden van het gebouw. Op de begane grond zijn deze terrassen veelal extra ruim gesitueerd op het dak van het souterrain. De 25 appartementen variëren in grootte tussen de ca. 93m2 en de 163m2. Er bevinden zich vier tot vijf appartementen per laag rondom trap en lift, met bovenop twee penthouses.

Waarom kiest u voor een appartement in 'Wonen in Wittouck'?

  • Wonen in Wittouck is een alzijdig gebouw, met alleen maar voorkanten.
  • Het gebouw heeft een karakteristieke, industriële uitstraling met het comfort van nu.
  • Er is ook een hoekappartement met als extra een loft in het souterrain!
  • De appartementen zijn speciaal ontworpen voor u. Middels co-creatie heeft u zelf invloed op de indeling van uw toekomstig appartement.
  • Elk appartement beschikt over eigen parkeerplaats in de inpandige parkeergarage.
  • Maak gebruik van de deelauto of elektrische deelfietsen!
  • Gelegen nabij de haven, de boulevard langs de Binnenschelde en het historische centrum van Bergen op Zoom. U loopt zo naar shoppingcenter “de Zeeland” en de meubelboulevard.
  • Lekker van de natuur genieten? Bergen op Zoom is omringd door bos en water en heeft alle ingrediënten om te ontspannen in de natuur.

Het unieke van dit project is dat belangstellenden al in een vroeg stadium bij het project betrokken worden in een intensief co-creatie proces. Per fase van het project zijn er dus verschillende contactmomenten waarbij we met u in gesprek gaan. Deze manier van co-creatie leidt tot maatwerk in de appartementen, wat levensloopbestendigheid en maximale flexibiliteit in de plattegronden tot gevolg heeft. We gaan letterlijk samen met de bewoner om tafel zitten om een plattegrond te schetsen. Op deze wijze bieden wij maximale keuzevrijheid aan de toekomstige bewoners. In de volgende fases van het project wordt er ook individueel met u gesproken over uw woonwensen.

Inschrijven

Heeft u interesse in dit project?

Schrijf u in